Новая линия для мужчин label.men разработана специально для мужчин и включает в себя смесь эксклюзивных ингредиентов комплекса  EleMENts - уникального растительного сырья для структуры волоса, которое помогает успокоить кожу головы, восстанавливает жизненную силу волос  и поддерживает здоровый рост волос.

Линия предназначена  для достижения креативных форм и мгновенных результатов, а также для того, чтобы подчеркнуть форму и структуру мужской прически!

 

- Очищение:

 Shampoo-Шампунь для кожи головы: освежает кожу головы, активизирует и оставляет легко отшелушиваться

- Состояние:

 Conditioner - Освежающий кондиционер: легкий, для ежедневного использования, тонизирует кожу головы

-  Создание:

 Grooming cream - Крем для укладки волос: естественный образ, универсальный крем.

Thickening Tonic - Тоник для утолщения волос: создает четкость и объем, для больших матовых стилей

- Завершение:

 Sculpting Pomade - Моделирующая помада: водная основа, сильная фиксация

Max Wax - Макс воск: традиционный тип воска.

Deconstructor - Разрушитель: для матовых объемов.

 

Ингредиенты линии для мужчин label.men:

Новозеландское чайное дерево – помогает очистить фолликулы волоса, успокаивает кожу головы и питает корни

Мята –  дает ощущение свежести и прохлады,  увеличивая циркуляцию крови, минимизируя накапливание грязи и кожного сала. Сохраняет и усиливает блеск.

Филлипинская гвоздика – превосходный антиоксидант с антибактериальными свойствами, повышает активность волосяных фолликулов и стержня, благодаря чему  волос  утолщается.

Индийский сандал – восстанавливает сухие волосы и кожу головы, способствуя увлажнению.

Корень моркови и масло семян – богат антиоксидантами, помогает предотвратить  повреждение волос и восстанавливает волосы от плохого питания и тяжелых условий окружающей среды. Бета каротин, Витамин А и Е питают волосы.

 

 

LABEL.M - Singurul brand  profesional de hair styling de la Academia

Toni & Guy din Londra!!!

Label.m /Marea Britanie/ - Cosmetică profesională pentru păr desfăşurată de specialişti bine cunoscuţi pe tot globul pămîntesc.   În dezvoltarea brendului Label.m participă cei mai vestiţi frizeri, profesionali ai saloanelor Toni & Guy. Anume ei ne pot propune şirul produselor de la Label.m. Forma o creează Stilistul, culoarea Tehnologul, dar textura Label.m!

Label.m - este creat pentru persoanele care:

Petrec un mod de viaţă activa şi dinamică,

Sunt cointeresaţi de ultimele ştiri din viaţa modei,

Cei care sunt gata să cheltuie mulţi bani, numai ca să devină atrăgători şi moderni.

Toni Mascolo - este persona, care a creat compania - TONI & GUY.

Compania a fost creată în anul 1963.

La moment sunt  deschise 405 de saloane în 36 de ţări şi 23 de Academiii Toni & Guy pe tot globul pămîntesc.

Label.m este o gamă profesională, creată şi aprobată de Toni & Guy. Aceste produse sunt recomandate de către directorul  de artă Toni & Guy şi acoperă necesitatea fiecărui tip de păr, nu doar prin diverse sortimente de şampon pe care îl au în portofoliu, ci şi prin diverse produse de styling. Cu peste 40 de ani de experienţă Art Directorii Academiei Toni & Guy au creat brandul profesional label.m, care oferă soluţiile ideale pentru necesităţile fiecărui tip de păr şi conferă calitate, fiabilitate, performanţă pentru un păr de invidiat şi reprezintă o gamă complexă destinată în primul rînd utilizării de către stilişti în saloanele de înfrumuseţare dar şi pentru utilizarea acasă. 

Gama Label.m conţine 50 de produse profesionale pentru realizarea unui tratament capilar complet, de hidratare, reparare dar şi de styling şi menţinerea coafurii.

Crearea Label. m a fost un proiect deopotriva teribil de interesant dar şi provacator, scopul fiind o linie care nu doar să arăte fantastic, dar ţşi să dea rezultate incredibile.

Aceasta include - formule inovatoare derivate din elemente naturale, un suport educaţional  puternic pentru stilişti profesionişti şi o formulă inovatoare - locul de întîlnire al modei cu stilizarea iconică.

Label.m - oferă calitate, performanţă, pentru a ţine pasul cu tendinţele din modă, oferă soluţiile ideale pentru necesităţile fiecărui tip de păr.

 

 

 

 

 

Бренд La Biosthetique Paris - эксклюзивная продукция класса люкс, в котором используются ценные натуральные компоненты,гарантирующая абсолютную безопасность всей продукции. Благодаря непрерывным и серьезным научным исследованиям косметические средства La Biosthetique отличаются безупречным качеством и высокой результативностью.
Косметика La Biosthetique для волос, кожи, защиты от солнца, изготавливается по уникальной технологии - разработке французского биохимика Марселя Контье, основавшего компанию La Biosthetique Paris в 50-х годах прошлого века.
Продукция популярного бренда отличается безопасностью для здоровья. Так, производимая La Biosthetique краска для волос не только позволяет добиться яркого и устойчивого оттенка. Она содержит в себе минимальное количество аммиака, но, при этом, позволяет достичь устойчивого эффекта. Стойкая La Biosthetiqueкраска для волос является также еще и мягким средством по уходу. В дополнение к продуктам линейки La Biosthetique «Окрашивание» создан оттеночный кондиционер La Biosthetique Glam Color – прекрасный способ сохранить яркость цвета и здоровье волос.
Потрясающим эффектом обладают линейки красок для волос La Biosthetique Shine Tone, основанная на намагниченных пигментах, притягивающихся друг к другу и обеспечивающих равномерное нанесение, и La Biosthetique Color & Light для мелирования.  Продукция компании способна удовлетворить запросы даже наиболее требовательных клиентов. Разработанная La Biosthetique палитра красок для волос – это ваш шанс подчеркнуть свой безупречный стиль.

 

Compania Suda activează mai mult de 85 ani - a fost fondată în 1924 în oraşul Pforzheim, oraşul juvaerilor germani, iniţial specializat în echipamente de producţie pentru industria de bijuterii.

Unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai fondatorului companiei a fost proprietarul clinicii podologice. Destul de curând au ajuns la ideea de a "mecaniza" lucrul meşterişor în pedichiură cu ajutorul instrumentelor similare, cu cele utilizate în confecţiea bijutieriilor. De asemenea, din arsenalul de bijutieri au fost  împrumutate şi sfredelele si frezere. Astfel a luat naştere pedichiura moderne cu aparat.

Pîna în prezent continuitatea tradiţiilor multor generaţii de meşteri germani ne-a permis să păstrăm  versiunea originală a confecţionării "bijuteriilor" şi să o abordăm în pedichiură şi  tocmai de aceea, astăzi SUDA face parte din rîndul celor mai mari producători din lume de produse pentru podologie şi pedichiură - mai mult de 100.000 de profesionişti în toată lumea preferă produsele acestei companii.

Motto SUDA - «Frumuseţea şi sănătatea picioarelor Dumneavoastră ..." uşor de implementat în viaţă,

Calitate impecabila germană si metode inovative ale SUDA permit gasirea solutiei potrivite în orice(toate) situaţiile cu care se confruntă podologii şi meşterii pedichiurei.(meşterii de pedichiră / sau meşterii în edichiură).

Maestrul pedichiurei poate fi sigur că el va alege întotdeauna (tratamentele,soluţiile) necesară(sluţie individuală) pentru el, sub marca SUDA.

Marca LCN (Light Concept Nails) apartine companiei germane Wilde Cosmetics GmbH, care este cel mai mare in Europa producator de cosmetica pentru modelarea unghiilor, manichiura si pedichiura. Popularitatea ei e demonstrata de diferite premii mondiale , chiar si cea mai prestigioasa premie a concursului de frumusete european Beauty Forum Award.
LCN –In ziua de azi produsele LCN se distribuie in 64 de tari ale lumii unde se bucura de o popularitate mare.
Cercetarile neintrerupte, a cumpaniei LCN cu Universitatea din Berlin,  ajuta compania la mentinerea pozitiei de lider nu numai pe piata de cosmetica europeana dar si mondiala.
Compania Tessa traditional propune cel mai mare asortiment pe piata cosmeticii profesionale pentru unghii care include instrumente si produse pentru ingrijirea pielii minilor, picioarelor si unghiilor. Fiecare jumatate de an pe piata apar 250 de produse noi.
Numai ingredintele cele mai calitative, combinatia lor ideala, siguranta pentru sanatate, noi consideram obiectivele de prioritate a companiei!
Cursurile de manichiura si pedichiura la noi se petrec cu materiale si informatie direct din Germania. Colaborarea cu LCN ne da o multime de beneficii. Principalele fiind – materile profesionale de calitate inalta pentru serviciile de unghii si cunostinte de la compania europeana LCN.

În 1950, laboratorul medico-farmaceutic elvetian Ciba a Geidgy a creat un brand de cosmetice Binella din Elveţia - o serie de produse cosmetice anti-aging care nu au analogii în lume in îndomeniul de regenerare şi reparare a pielii.
Din acel moment, un grup de experţi Binella sau axat pe studiul proceselor metabolice din piele sub influenta substantelor nutritive de mare concentratie identice celor din piele.
Bazându-se pe principiul de "ingredient necesar - la momentul potrivit - în concentraţia necesară", Binella din Elveţia a stabilit noi standarde pentru terapie individuală, îmbunătăţind acestea cu practicile lor unice medicale şi cosmetice.
Ca rezultat al strânsei cooperari cu instituţiile de cercetare de renume medicale la nivel mondial, compania Binella din Elveţia până în prezent a reuşit să rezolve mai multe intebari legate de diverse probleme ale pielii şi îmbătrânirea ei prematură.
Acest lucru este un proces foarte complex, individual, care necesită acţiuni directe asupra celulelor din fiecare strat al pielii. Pentru aceasta Binella din Elveţia are trei metode cosmetice interdependente, care, pe de o parte, susţin funcţiile vitale ale pielii, la un nivel optim, dar pe de altă parte, asigură faptul că pielea primeşte individual exact acele substanţe de care are nevoie, şi atâta timp cât este necesar .

 

GA.MA - este bine-cunoscuta companie italiană, un lider mondial în fabricarea produselor profesionale de ingrijire a parului.

Marca GA.MA apărut în Bologna, în Italia, în 1969. Specialistii companiei sunt primii in lume creatori de îndreptatoare pentru par, conceput special pentru stilisti. Destul de repede produsele de marcă au câştigat o mare popularitate in lume. Acest lucru a fost facilitat de o calitate excelentă şi o gamă mare de produse.În 2001, specialiştii companiei au creat un sistem unic de incalzire rapida , care vă permite să realizati rapid o temperatură de funcţionare ideală de 200 de grade. Doi ani mai târziu compania este echipata cu placi ceramice speciale, care ajuta la protejarea nu numai frumusetei, ci, de asemenea, starea de sanatate a parului. Astăzi, GA.MA este compania si cel mai mare producător de ingrijire a parului din lume. În producţia de înaltă calitate, indreptatoarele sunt utilizate cele mai recente evoluţii.

Фирма Comair Germany GmbH специализируется на поставках профессиональной парикмахерской техники и аксессуаров ведущим оптовым фирмам во всем мире. Широчайший спектр товаров для профессионалов, начиная от мебели для салона и оканчивая пилочкой для маникюра.

Продукцией Comair пользуются десятки тысяч стилистов по всему миру. Эти изделия помогают мастерам парикмахерского искусства работать быстро, творчески и максимально выгодно. Ассортимент включает свыше 10 000 различных наименований профессиональной продукции для парикмахеров.

Продукция Comair получила широкое признание и распространение по всему миру, угождая требованиям самых предвзятых мастеров.
Высокое качество и отличный сервис, современные технологии и собственные разработки - помогают компании занимать одно из лидирующих позиций в индустрии красоты.

Чтобы так оставалось и в будущем, компания постоянно расширяет спектр продуктов и следит за новыми тенденциями на рынке. В рамках всемирных ярмарок знакомится с новинками и последними разработками не только для того, чтобы следовать за трендами, но и для того, чтобы создавать их.

Comair Germany стало синонимом качества, профессионализма и изысканного дизайна.

Создание сайта - Studio Webmaster 2014 Hosted by Zhost.md © Copyright TESSA . All Rights Reserved