Despre Trihology
Despre păr se spune că este  încadratura frumuseţii şi este adevărat, pentru că ele accentuează frumuseţea feţei şi a corpului. Natura grijulie ne-a dat părul sănătos pentru a proteja pielea şi cea mai mare parte a capului. Dar şi mai mare este rolul lor de a înfrumuseţa aspectul general al omului.
Dar dacă părul deja nu mai este mîndria şi frumuseţea dumneavoastră, ci din contra este obiectul de regret şi vă provocă sfială,  nu vă descurajaţi, situaţie poate şi trebuie să fie rezolvată!
Cu părere de rău nu fiecare din noi poate recunoaşte primele semnale de ajutor date de părul nostru. Părul îşi pierde luciul şi elasticitatea; pe haine observăm urme de fulgi albi ale mătreţii; găsim tot mai multe fire de păr pe pernă, în baie, pe pieptene; scalpul devine tot mai gras sau din contra tot mai uscat şi noi recurgem doar la schimbarea şamponului şi balsamului, aşteptînd ameliorarea situaţiei, pe cînd ar trebui să ne îngrijorăm, deoarece părul nu-şi pierde frumuseţea şi cantitatea doar din motivul produselor nepotrivite.
La vizita Cabinetului Specializat de Îngrijirea şi Reabilitarea a Scalpului şi Părului, Dumneavoastră puteţi clarifica cauzele, ce răspund de apariţia problemelor,  care nu sunt vizibile cu ochiul liber, însă pe care trebuie să le cunoaştem pentru un diagnostic corect.
Reţineţi – nu se poate de indicat tuturor aceleaşi produse şi terapii!!!
Acesta este motivul pentru care  în Cabinetului Specializat de Îngrijirea şi Reabilitarea a Scalpului şi Părului în fiecare caz, îngrijirea şi tratamentul este prescris în mod individual.
Specialistul – reabilitolog vă va ajuta să rezolvaţi următoarele probleme:
  • Căderea părului
  • Mătreţă
  • Scalp seboreic (gras)
  • Hiperhidroză
  • Părul uscat şi degradat
  • Tratamente de profilaxie pentru părul sănătos
Toate serviciile prestate de cabinet se efectuează cu ajutorul produselor fitoesenţiale profesionale O'Rising, Italia. Produsele sunt testate dermatologic  de Universitatea din Bologna şi Facultatea de Cosmetologie din Ferrara şi sunt realizate din materii prime naturale de o înaltă calitate.
 Oferiţi părului dumneavoastră sănătate şi frumuseţe!
Создание сайта - Studio Webmaster 2014 Hosted by Zhost.md © Copyright TESSA . All Rights Reserved