Nail Bar

Nail Bar - o călătorie în paradis.

Fiecare din noi este precum un sportiv – ba fugim, ba mergem încet, iar cîteodată chiar o luăm razna. Şi totuşi în ritmul energic a vieţii noastre, noi încercăm să dovedim de toate – să realizăm cît mai mult, să arătăm cît mai bine, să ne întîlnim cît mai des cu prietenii, să accordăm cît mai multă atenţie celor dragi. În această cursă, de zi cu zi, nu ne putem opri pentru a ne răsfăţa puţin cu proceduri de îngrijire pentru mîini şi picioare, dar, cum ştim noi, aceasta este foarte important.

Special pentru dumneavoastră am creat un colţişor confotabil - Nail Bar. Aici, cu economie de timp, se asociează plăcerea cu cel necesar: veniţi împreună cu prietenii la manichiră. Aşezîndu-vă comod la bar, savuraţi băuturi răcoritoare, în timp ce de mîinele şi picioarele dumneavoastră se vor ocupa specialişti de înaltă calificare. Aceasta este un adevărat cadou de la compania “Tessa” pentru orice femeie, ce îşi preţuieşte timpul şi comfortul interior.

Nail Bar «Tessa» în timpul procedurilor utilizează preperate profesionale pentru îngrijirea mîinelor şi piciorelor de o înaltă calitate. Precum linia produselor a companiei cu renume mondial СND (SUA), pentru toate tipurile de manichiură şi decorarea unghiilor, la fel şi linia de lux pentru SPA – manichiură şi SPA – pedichiură.

Compania LCN (Germania) – un nume de marcă european, ce în permanenţă ne uimeşte şi ne bucură cu produse noi din domeniul cosmeticelor pentru unghii.
Este de remarcat şi linia preventiv – curativă Micro Cell, ce afost elborată pentru tratarea diferitor probleme şi regenerarea unghiilor.

Pentru procedurile de pedichiură se utilizează cosmetica de o înaltă calitate a companiei germane SÜDA, ce ne permite, nu numai, desfăşurarea procedurii de pedichiură cu aparat la un înalt nivel ci, şi tratează diferite probleme precum: bătături, negi, unghiile încarnate, fisuri, micoze, etc.


Mînile şi picioarele îngrijite şi desfăţate, muzică plăcută, arome magice a pernuţelor La Ric, băutuirile preferate – acesta este paradisul real ce vil dăruieşte Nail Bar.
Noi vă ajutăm să petreceţi timpul cu plăcere şi comfort!

Создание сайта - Studio Webmaster 2014 Hosted by Zhost.md © Copyright TESSA . All Rights Reserved